l’m with the band!

VRIJHOF CULTUUR PRESENTEERT… EXPO l’m with the band!, schilderijen van Debbie Voerman
Fascinatie voor mensen is de drijfveer van Debbie Voerman. Inspiratie haalt ze uit de wereld van de populaire media, van muziek en film, maar ook uit de mensen dichtbij haar of die ze toevallig ontmoet. Een spontane, nonchalante manier van schilderen is kenmerkend voor haar werk. Deze directe vorm van schilderen is Debbies manier om de puurheid en expressie te behouden. Ze werkt haar schilderijen niet gedetailleerd uit.

In I’m with the Band! toont Debbie haar idolen zoals PJ Harvey en Alice Sommer-Herz, maar ook een nieuwe serie over groupies. Jonge mensen die haar fascinatie voor muziek, muzikanten en de wereld van seks, drugs en rock&roll delen. De expressieve en soms ruwe manier van schilderen past goed bij de schoonheid en extase van de rock&roll, maar toont hierdoor ook de keerzijde. Je zou het dus ook een kijkje achter de schermen kunnen noemen.

Opening in aanwezigheid van de exposant op donderdag 21 april om 16.30 uur.
Gratis entree!
Van harte welkom!
Inline afbeelding 2
De expositie is te zien van donderdag 21 april t/m donderdag 2 juni.
Plaats  : Grote expositieruimte Vrijhof, Universiteit Twente

 

Comments are Disabled